top of page
kortekaas-ea-hd-16.jpg

De Tippe in Vledder   

Restaurant  
 

Geplaats in 2019

Bij Kortekaas Interieur zijn we trots op onze laatste opdracht: het interieur van Restaurant De Tippe in Vledder. Samen met de klant, vrienden en familie hebben we dit restaurant omgetoverd van een bruin café naar een sfeervolle en chique eetgelegenheid.

We hebben ons bij dit project volledig kunnen uitleven op het interieur en dat is te zien. De schildering op de muur is een echte eyecatcher geworden en is met veel aandacht voor detail gemaakt. Het is een kunstwerk op zich en past perfect in de warme en gezellige sfeer van het restaurant.

Bij de inrichting hebben we gekozen voor een combinatie van chique elementen en de kleur blauw. Hierdoor is er een warme en gezellige sfeer gecreëerd, waar gasten zich direct thuis voelen. De mooie lampen en stoelen maken het plaatje compleet en zorgen voor een unieke uitstraling.

Als interieurbouwer zijn we er trots op dat we De Tippe hebben kunnen helpen bij het realiseren van hun droominterieur. Het was een uitdagend, maar zeer bevredigend project waarbij we ons volledig hebben kunnen uitleven. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Wij hopen dat de gasten van De Tippe net zo zullen genieten van ons werk als wij dat hebben gedaan tijdens het bouwproces.

bottom of page