Stone Café Amsterdam.

Op dit moment zijn wij druk bezig met de bouwbegeleiding van de verbouwing van Stone Café Amsterdam. Over 4/5 weken zal deze ruimte weer een mooi café zijn. Nu nog niet voor te stellen, locatie Amsterdam. Het wordt een lookalike van het oude interieur.Bekroond met Goud.

Afgelopen weken zijn weer de nodige ambachtelijke snackspecialiteiten van frituurondernemers door het Nederlands Frituurcentrum met Goud bekroond. Zo kreeg T Smidshuis Rijsbergen de oorkonde voor zijn Kip van 't Spit. Gefeliciteerd team 'T Smidshuis!Weer een mooi project mogen opleveren

Ludiek is net geopend en draaien nu al vol op. Anders dan anders een unieke uitstraling dat was de wens. Samen met onze klant hebben een sfeer neer gezet van eigentijdse interieur. En het resultaat mag er zijn.

 Print vloerbedekking net echt!

Nieuwe ontwikkeling op gebied van horeca interieurs, print vloerbedekking niet van echt te onderscheiden. De vloerbedekking geeft uw restaurant een mooie, leuke en unieke sfeer. Uw klanten zullen niet snel vergeten dat ze bij u zijn geweest.
Deze print vloerbedekking komt uit de collectie "Pure element". Met deze collectie berg je buiten naar binnen.
Wilt u meer informatie of bent uw nieuwsgierig gewonden en wilt u de collectie zien neem dan gerust contact met ons op.Kortekaas Interieurs op Terschelling

Op Terschelling hebben we een leuk project mogen opleveren. Met een nieuwe inrichting, uitgifte van de snackbar en een mooi terras heeft de snackbar Wigwam weer een strakke en een vernieuwende uitstalling. En kunnen met een frisse start aan de Oerol Festival beginnen.

Foto's zijn van tijdens Oerol Festival .

 Nieuwe trend roesteffect

De nieuwe trend roesteffect geeft je horeca interieur net even een extra kick. Deze kleur zie je dit jaar in veel interieurs terug als trendkleur.
De trend kleur bestaat uit twee lagen verf een Instant Iron basecoat en een Instant Rust top coat.

Mocht je zelf de verf willen gebruiken hierbij een klein gebruik Advies.

Als eerste breng een laagje Instant Iron basecoat aan en laat dit goed drogen. U zult merken dat deze verf erg zwaar is, dit komt doordat hier echte ijzerdeeltjes in zitten. Laat de basislaag een nacht ongeveer. 12 uur goed drogen. Als het op gedroogd is dan krijgt het een grijze kleur met een structuur er in. Daarna brengt u met een kwast de Instant Rust top coat roestvloeistof aan even wachten... En dan zie hier het effect.

 Open ijskeuken is tegelijk Ook Vitrine

20180529 105300

Er stond een leuk artikel over Cafetaria 't Smidshuis, Rijsbergen in het blad fituurwereld. Wij hebben 't Smidshuis vorig jaar juni mogen verbouwen. Ze kwamen op dat moment wat ruimte te kort. Maar met een nieuw interieur, een passend routeplan en een mooie Gelato ijsmachine kan 't Smidshuis er weer tegen aan.Mooie projecten

De afgelopen tijd hebben wij weer een aantal mooie projecten mogen opleveren. Wij hebben een collage gemaakt met een klein overzicht van het resultaat. Collage projecten          

Van bus tot camper

Leuk project voor Kortekaas Interieurs, het bouwen van een buscamper, nu worden we extra op de proef gesteld, een luxe inrichting maken op maar 8m2, deze zal bestaan uit een keuken, bedlift, sanitairgroep en een zithoek. Heeft u ook plannen om een buscamper te kopen, u bent van harte welkom om dit project live te komen bewonderen. We hebben de tijd, dit project moet in het voorjaar klaar zijn. Buscamper bouw ging stapje voor stapje…. en daar is die dan na 6 maanden hard werken is de bus camper dan eindelijk klaar, hierbij dan een overzicht van het verbouwproces. Bent u ook geïnteresseerd in een buscamper of heeft u interieuradvies nodig voor uw project neem dan gerust contact met ons op.  

Leuke metamorfose

We hebben sinds kort een nieuwe pagina op onze site. Op deze pagina willen wij u laten zijn dat u echt waar krijgt voor uw geld, niet zomaar een verbetering maar een echte metamorfose. Kortekaas Interieurs haalt hier zijn kracht uit, niets is mooier om het eindresultaat te vergelijken met hoe het was.
Voor meer Metamorfose kunt u op onze pagina kijken. https://www.kortekaasinterieurs.nl/metamorfoses/
Metamorfose Ludiek Havelte.


De Heer ijs & Snacks behaalde in 5 maanden tijd 35 % meer omzet na een totale interieur metamorfose

De Heer is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Winterswijk, voor snacks, ambachtelijk ijs en catering.Al een tijdje liep ik rond met de gedachten de zaak te gaan verbouwen, maar waar begin je dan, ik had wel ideeën, maar hoe pak je dit aan zonder dat je gelijk verplichtingen aangaat.  Na een zoektocht op het net en wat rondvragen heb ik eind 2015 contact opgenomen met Kortekaas Interieurs uit Meppel, om een afspraak te plannen, ik zocht een bedrijf die mijn plannen kan vertalen in een hedendaags horecaconcept, dus een luisterend oor.

Bij het eerste gesprek met dit bedrijf kwam ik er snel achter dat ik te maken had met een ervaren bedrijf, het verhaal klopte en het gevoel ook, er werden mij tips en adviezen gegeven waar ik zelf nooit aan had gedacht, 14 dagen na onze eerste afspraak werd mij een 3D presentie getoond  waarbij mijn mond open viel, zo mooi, zo goed, alles klopte ik kreeg meer dan ik had gevraagd.

Nadat we met de prijs waren overeengekomen, en de puntjes op de i hadden gezet, zijn we gaan plannen, de start van de bouw zou in februari 2016 plaats vinden.

Binnen 14 dagen was de totale verbouwing rond, op vrijdag 4 maart zijn we weer opengegaan.

Nu terug kijkend op deze periode heb ik veel geleerd, ben trots op mijn bedrijf en mijn gasten zijn meer dan tevreden, ook nieuwe gasten voelen zich hier erg thuis.

Wat voor ons natuurlijk erg belangrijk is of we onze investering wel terug kunnen verdienen, maar nu al na 5 maanden hebben we 35 % meer omzet gehaald, dit hopen wij zo vast te houden.

Kortekaas Interieurs bedankt voor jullie geweldige inzet, een top team, mannen en vrouwen die meedenken en veel ervaring hebben.

Stef de Heer