top of page
kortekaas-ea-hd-19.jpg

Sukade in Meppel   

Restaurant  
 

Geplaats in 2017

Restaurant Sukade, gelegen aan de sfeervolle stoombootkade in het historische Meppel. Het restaurant is gevestigd in een oud pakhuis van Meppel.

Bij binnenkomst wordt u meteen overrompeld door de industriële sfeer die het restaurant uitstraalt. Alles is in het zegt van lucht behandeling tot aan kabelgoten, stalen balken en robuuste houten tafels en barblad zorgen voor een unieke ambiance die perfect past bij het karakter van het gebouw. Het interieur van Restaurant Sukade is dan ook geïnspireerd op de rijke geschiedenis van het pand.

Maar vergis u niet, de inrichting is niet alleen stoer en industrieel. Het geheel is namelijk afgewerkt met chique elementen, zoals verfijnde kroonluchters, marmeren tafels en elegante decoraties. Dit zorgt voor een unieke combinatie van robuust en chic, waardoor u zich direct thuis voelt in de warme en gezellige omgeving.

De open keuken maakt het bovendien mogelijk om de koks aan het werk te zien en hun passie voor het vak te ervaren.

Al met al is Restaurant Sukade de perfecte plek voor een avondje uit. Of u nu komt voor een romantisch diner voor twee, een gezellige avond met vrienden of een zakelijke afspraak, ze zorgen ervoor dat u zich bij hun thuis voelt. Kom langs en laat u verrassen door ons unieke interieur en overheerlijke gerechten.

bottom of page